Zone OREN CIK AID
Jangan noti-noti....
SELAMAT DATANG

p/s: karya saya tak best mana pun...no kopi n pasta taw!
Menulis Bila rajin....Mengedit bila malas....Melakar bila ada Idea..

#bercuti dipulau oren....

Followers

12 Mac 2014

Aidan Naha

Ada yang cari cik Aid ke? *cik sebab tak kahwin lagi* ^_^
Tak ada? hahaha..terperasaan lebih....
Okay2..bagi yang mencari *cewah konon mencari* Aid nak habaq mai sikit. Terasa nak halimunankan je zon oren... lama sangat tak bergerak last sekali bulan Disember tak silap...tahun lepas lah itu....
1.    Sebab utama Aid MIA *bukan mia tapi missing in action*
Laptop Aid rosak T_T... dah lah rosak semua folder n cerita cintun yang Aid plan dan karang dah disapu licin oleh hard disk yang rosak...makanya tak boleh nak menyambung..
Pendrive?
2.    Jangan tanya. Lagi sadis. Disaat akhir menghabiskan sem terdapat ladang virus dalam si rabbit Aid*nama pendrive Aid*
berjuta kali sedih...
Jadi Aid pun ala-ala give up gitu...

dan baru-baru ni.. *konon baru dua hari lepas lah* ada lah mencuba picit-picit keyboard.
apa yang Aid tulis?
mmm....termenung kejap tengok screen laptop sebab tak tahu nak tulis apa. macam dah hilang semua akasara utk buat cerita..huhu...

waaa Aid jeles tengok para pembuat cerita *Aid penconteng je* picit-picit keyboard selaju cahaya...
jadi buat masa terdekat Aid nak pergi seru mood... siapa nak ikut?
cerita-cerita pending macam mana?
Dekat sini Aid nak susun berpuluh jari..Aid mintak maaf...Aid kena ambik masa utk semua pending story...kalau bersambung pun mungkin akan ada perubahan ciput...ciput je.. banyak2 tak kot...ini untuk jawapan yang sudi berkunjung blog Aid tanpa penat... TERIMA KASIH sebab sudi minum jus oren dekat zone Aid..
tanpa korang siapalah Aid ini..
TERIMA KASIH kaliannnn.....
jadi utk berjinak2 merapu-merepek-meraban Aid teringin nak tahu genre apa yang inginkan? andai kata sudi share-share dengan Aid amat dialu-alukan...

apa Aid buat sekarang?
Aid tengah mencari satu kerjaya kehidupan... Aid akan menempuh alam baru..bukan kahwin ya. no..no..no...
doakan Aid suksess  selalu dan kembali sihat...
Last word, MAAF untuk semua kesilapan Aid andai kata Aid ada buat salah. Aid akan cuba baiki dari semasa ke semasa…mungkin Aid ada buat salah yang membuatkan kecewa ke? Kecik hati ke? Aid mintak maaf lah. Dulu Aid gagal dalam komunikasi dan mentafsir kata-kata…
Akhir kalam,
Oren tetap dihatiku...Love u guyss.....
^_^


nota jari: sebarang pertanyaan dan penjelasan boleh lah emel2 Aid..Aid cuba untuk menjawap dan memberi penjelasaan sebaik mungkin. Aid dah grow up sikit...*pujuk diri sendiri kejap..sila abaikan*
Plez3 guys kalau ada terasa hati dan kecik hati dengan Aid sila maklumkan dekat Aid. Aid cuba baiki diri sendiri dari semasa ke semasa...
Assalamuikum dah Maaf...

5 ulasan:

Aryssa Najwa berkata...

Alaaa... Same kes ngan saya ritu
Sadis suguh bila lappy rosak , kan Aid?
Its ok dear Aid,,. Papepon
Semoga kamu sukses selalu dlm apa jua itu...
Semangat cik lolen...

o-ReN berkata...

betul2...sadis sungguh..huhu...
tq cik ary...
hope cik aryssa pun sukses jugak...cayouk2...

Haziqah Nass berkata...

Alahai, sayangnya,
tp apa yang penting sabar okay,
maybe, akan ada lebih baik/bagus dalam karya seterusnya...
InsyaAllah...

o-ReN berkata...

sayangkan..hehehe...insha allah..mudah2an...hehehe....

Tia Fatiah berkata...

sama jua la kita cik aid.. lama MIA.. blog pun berhabuk2 sudah.. hehe..


misyuuu <3